SEO første dag

Hvordan bruger man Google Seach Console?

For at bruge denne funktion skal du have adgang til backend på din hjemmeside. Du skal sætte en HTML-kode ind i din folder med kodefilerne til din hjemmeide. I One.com – File Manager – upload file.

Når filen er sat ind vil Google Search Console have mulighed for at verificere din adgang til hjemmesiden.

charlotte-skibsted

Når filen er sat korrekt ind, så har du mulighed for at bruge Google Search Console.

Da min hjemmeside starter op fra en underside https://charlotte-skibsted.dk/personalportfolio/ vil programmet ikke kunne finde min side, derfor vil det for mig være første start at få min side op og køre fra forsiden. Min plan er at have en forside, hvor man kan klikke sig ind på de forskellige undersider. Forsættelse følger……

Leave a Reply