hvad indeholder min rygsæk?

Selvom jeg har en del år på bagen, og en rygsæk fyldt med erfaring,
så glæder jeg mig til at lære nye ting.

charlotte-skibsted


Erfaring med design og
Content Creation

Jeg er uddannet multimediedesigner og søger et job hvor jeg kan bruge de færdigheder jeg har lært. Med i tasken har jeg mange års erfaring som fotograf.

I forbindelse med min uddannelse hat jeg været i praktik på Danmarks Industrimuseum, som er en del bybilledet i Horsens centrum.

Det er et fantastisk sted hvor der er mange forskellige opgaver, både grafisk analog og digitalt.  InDesign er en af de programmer fra Adobe pakken, som jeg elsker at arbejde med.

En af de større opgaver jeg har løst er udviklingen af det grafiske materiale til udstillingen “Børnenes Knallersværksted”.

Selve praktikken sluttes af med en rapport over de opgaver jeg har lavet, samt refleksioner over selve praktikken. Rapporten er selvfølgelig sat op i InDesign og der gives også en karakter.

passion og en
naturlig trang?

Jeg har brug for at have noget at rive i, og helst være i gang med projekter og arbejdsopgaver. Jeg er kreativ af natur, bruger tit de stille stunder på at få ideer.

Jeg arbejder med fotografering i studie og on locations. De sidste 12 år har jeg arbejdet med portrætfotografering af erhvervskunder og private. Samtidigt med mit tidligere job som pædagogmedhjælper har jeg også været heldig, at få 2 skønne børn, som nu er 11 og 14 år. 

Jeg har fra 2002-2012 arbejdet i musikbranchen som Koncertfotograf på spillestedet Kulisselageret, hvor jeg i perioder stod for opstart af nye fotografer til spillestedet.

Jeg er oprindelig uddannet salgsassistent, men har fra 2010-2017 arbejdet i en børnehave sideløbende med mit fotoarbejde.

I mit kommende job vil der være fokus på at kombinere det grafiske, idégenerering, kreativ sammensmeltning af billeder og video, så der trækkes på alle de områder jeg har med fra tidligere jobs.

Charlotte Skibsted Guldtanden Aarhus

Passer jeg ind hos jer?

Storytelling og storyscaping er et område som skal bruges fuldt ud i alle virksomheder.

At kombinerer grafiske elementer og storytelling i video og billeder er noget som der skal bruges ekstra tid på ude i virksomhederne, men selvfølgelig kun hvis virksomheden vil have sin kerneværdier og/eller virksomhed gjort mere synligt i den digitale verden, hvem vil ikke gerne det?

At skabe et firmas identitet, eller at re-designe og give et firma et “makeover” er en af de kreative processer jeg også rigtig godt kan lide. Både den grafisk del, men også at få skudt nogle fede billeder som afspejler virksomheden og får dem til at fremstå professionel.

Der er ikke noget bedre end at se tilfredse glade kunder.

Et sted, hvor jeg befinder mig godt er
I et firma med masser af spændende opgaver, samt mulighed for udvikling inden for grafisk design, fotografiske medier og print. Et dejligt arbejdsrum med kreative hjerner og hvor der er skæve vinkler på arbejdsopgaverne. En plads i en flok, hvor sætningen “det her føles sku’ helt rigtig”,  og det ses i kollegaernes smil hver morgen. Jeg ser mig selv i fremtiden arbejde fuldtid/ deltid indenfor design af grafiske elementer både digitalt og på tryk. Den digitale del med billeder og video er min force, hvor jeg kreerer storys og finder en god vinkel på et produkt og en fortælling.

Hands on opgaver

grafisk arbejde postkort stork baby pige

Opgaver som freelance

Igennem årene har jeg arbejdet med en del virksomheder, her kan jeg blandt andet nævne:

Buch Couture – Skræddersyede Brudekjoler.

THE NEW – Børnetøj.

Böotes – lamper og træfigur.

M Hudpleje – Skønhedsprodukter og behandlinger.

China Star – Kinesisk mad.

KAMII – Sushi restaurant.

Ultralydklinikken.dk – Privatklinik for gravide
 
SAN-ART.dk – Billedkunstner
 
STARSTUFF.DK ved Anne Mette – Strygemærker, palietter og nips.

Fotografering
i studie

I fotostudiet kommer der mange forskellige opgaver ind.

Jeg arbejder sammen med forskellige mindre firmaer.

Der bliver der taget billeder til plakater, foldere, hjemmeside og SoMe annoncer.

charlotte-skibsted
charlotte-skibsted

erhvervs
portrætter

Som nystartet firma er det vigtigt at have flotte billeder på hjemmesiden. I min fotovirksomhed kommer der jævnligt iværksættere, de får vejledning og hjælp til at finde det rigtig look og udtryk. Billederne skal  afspejle deres erhverv, og vi finder i fælleskab den bedste løsning.

Familie
portrætter

Man skulle tro at vores hjem er fyldt med fine familieportrætter taget i studiet, men det er det slet ikke. De fleste billeder vi har hængende er fra ferier og familieture.

charlotte-skibsted
Multimediedesigner uddannet
Web & Grafisk design 75%
WordPress & Elementor
Opsætning af nye hjemmesider og oprydning på hjemmesider 78%
Fotograf
Autodidakt 94%
Tekniknørd
Storsamler af dimsedutter og udstyr 84%
Vær altid den bedste version af dig selv
Indvendig Ninja 98%